Darujemo najluksuzniji seksualni masažer na svijetu! Osvoji ga za "prijateljicu"

Foto: Index Rouge, Giphy

NEKA vam ovo Valentinovo bude najuzbudljivije do sada...
 
Bez obzira jeste li ludo zaljubljeni ili sretno slobodni, slavite li Dan zaljubljenih ili ne...  Tim Index Rougea u suradnji s brandom LELO, specijaliziranim za izradu luksuznih seks igrački, odlučio je nagraditi jednu najsretniju čitateljicu zanimljivim poklonom.
 
 
LELO igračke za odrasle smatraju se najboljima na tržištu, a cijena nekih dostiže i vrtoglavih nekoliko tisuća kuna. No, za naše čitateljice u obzir dolazi samo ono najbolje.
 
 
Poklon dolazi u formi vibratora prigodne crvene boje, a kako bi doživljaj bio još bolji, on je zapakiran zajedno s još tri savršena poklona: lisicama, svilenim povezom za oči te mirisnim ružinim laticama, koje se rastapaju u vodi, za istovremeno sexy i opuštajuću kupku.
 
Bilo da ga želite iskoristiti same ili s partnerom, ovo je idealni poklon za sve pripadnice ljepšeg spola, koje žele začiniti stvari u svojoj spavaćoj sobi, i to ne samo na Valentinovo. 
 
 
Kako osvojiti poklon? U nastavku donosimo jednostavne upute:
 
1. Na Instagramu pronađite službeni profil Index Rougea te ga lajkajte, ako već niste.
 
2. Ispod slike nagrade tagiraj prijateljicu kojoj ćeš pokloniti masažer, možda baš ona bude sretnica koja će ga osvojiti.
 
3. Slučajnim odabirom odabrat ćemo najsretniju među vama.
 
4. Njezino ime i prezime objavit ćemo na Instagramu, u utorak 21.2.2017., u 18 sati.
 
Sretno!