Dečko varalica i otac djeteta Khloe Kardashian prekinuo je šutnju na društvenim mrežama

Foto: Instagram

KOŠARKAŠ se oglasio na društvenim mrežama prvi put nakon što je uhvaćen u prijevari. 
 
Dečka i oca djeteta Khloe Kardashian, Tristana Thomsona, prije nešto manje od mjesec dana paparazzi su na kameri uhvatili u preljubu. Snimke na kojima košarkaš nježno šapuće te se grli i ljubi s nepoznatom brinetom u jednom noćnom klubu, s kojom kasnije odlazi i u hotel, obišle su svijet svega nekoliko dana prije nego što mu je Khloe rodila kći kojoj je dala ime True.
 
 
Khloe je nakon poroda navodno doživjela živčani slom, o čemu više možete čitati OVDJE, a prema posljednjim napisima u brojnim stranim medijima, ipak mu je oprostila prijevaru, no nijedno o tome se još uvijek nije javno oglasilo. Dapače, Tristan se potpuno povukao s društvenih medija, sve do sinoć, kada se vratio na Instagram kao da se ništa nije dogodilo.
 
 
Košarkaš se uopće nije dotakao prijevare, kao ni svoje kćeri, već je objavio svoju fotografiju sa sinoćnje utakmice na kojoj je njegov tim pobijedio. Očekivano, reakcija javnosti na njegovu prvu objavu nakon što je uhvaćen u prijevari nije bila baš bajna te su ga u komentarima nastavili nazivati pogrdnim imenima, baš kao što su to radili i proteklih tjedana ispod njegovih prethodnih objava na društvenoj mreži.
 
Prije nešto manje od tjedan dana o cijeloj situaciji progovorila je i Kim Kardashian, koja se prva o tome oglasila iz obitelji, a kako je ona prokomentirala Tristanov preljub, možete se podsjetiti OVDJE.