Dekolte slavne glumice zasjenila činjenica s kim je došla na crveni tepih

Foto: Getty

ZVIJEZDA trilogije "Pedeset nijansi sive" obožava pokazivati svoje grudi.

Radi se o glumici Dakoti Johnson koja se na tom području ima čime pohvaliti pa na crvenim tepisima često bira dekoltirane haljine. Tako je bilo i jučer na LACMA Art + Film Gala večeri na kojoj su se pojavile brojne slavne dame.

No, kada je u pitanju Dakota, sinoć se manje pričalo o njezinoj toaleti, a više o činjenici da je na crveni tepih stigla sa svojom još poznatijom mamom Melanie Griffith.



Naime, u holivudskim se krugovima već dulje vrijeme šuška kako njih dvije nisu u dobrim odnosima, a Melanie je Dakotu dobila u braku Donom Johnsonom. Sve je počelo na dodjeli Oscara 2015. godine.



One su se tada također pojavile zajedno na crvenom tepihu, a na pitanje novinarke hoće li pogledati erotsku trilogiju "Pedeset nijansi sive" te seksi nastup svoje kćeri, Melanie je odgovorila da ne vjeruje, što joj je Dakota itekako zamjerila, a to se vidjelo i na kameri.

Šuškalo se i kako se Dakota na setu ponaša kao prava razmažena diva pa je jednom prilikom Melanie morala osobno doći tamo te uvesti reda, jer filmska ekipa više nije željela raditi s njom.

No čini se kako se radi o tipičnim mama-kćer razmiricama, jer cure su jučer izgledale vrlo blisko.