Demi Lovato se vratila na Instagram kako bi poslala snažnu poruku

Foto: EPA-EFE, Instagram

NAKON što je nekoliko mjeseci izbivala s društvenih mreža zbog odvikavanja, pjevačica Demi Lovato vratila se i to kako bi poslala vrlo važnu poruku. 

U Sjedinjenim Američkim Državama jučer je održano glasovanje na kojem su se birali predstavnici za Senat, a mnoge slavne i utjecajne osobe na svojim društvenim mrežama već duže vrijeme napominju koliko je važno izaći na izbore i sudjelovati u promjeni. 

Jedna od njih je i Demi koja je objavila fotku s glasovanja i u opis napisala:" Jako sam zahvalna što sam se vratila kući na vrijeme da glasujem. Jedan glas čini razliku pa se potrudite da se i vaš glas čuje! Izađite na izbore!"

Mnogi fanovi pjevačice oduševili su se kada su vidjeli da je Demi ponovno aktivna na društvenim mrežama i poželjeli su joj dobrodošlicu te se pohvalili kako su i oni ispunili svoju građansku dužnost. 

Inače, Demi danas slavi stoti dan potpune trijeznosti, a čini se kako joj se život polako vraća u normalu jer je uočena čak i na romantičnom spoju o čemu više možete pročitati OVDJE