Dermatologinja kojoj je Angelina Jolie vjerna cijeli život otkrila je njene beauty tajne

Foto: Splash

GLUMICA cijeli život ima istu dermatologinju čiji je identitet otkrila nedavno u intervjuu za časopis InStyle.
 
"Njoj me mama odvela dok sam još bila mala i od tada samo joj vjerna," ispričala je tada Angelina Jolie, a sada je njena dugogodišnja dermatologinja, doktorica Rhonda Rand, za Refinery29 podijelila tajne mladolikog izgleda 42-godišnje glumice.
 
"Angelina je imala sreću jer je od mame naslijedila prekrasnu kožu. Oduvijek je bila prirodna ljepotica pa nije trebala voditi neku pretjeranu brigu oko izgleda. Njena beauty rutina uključuje malo kreme sa zaštitnim faktorom, nježni tonik za čišćenje lica, antioksidanse i prirodne proizvode, i to je to. Kemikalije joj nisu potrebne," ispričala je dermatologinja te otkrila još nekoliko Angelininih beauty tajni. 
 
 
Kada putuje, Angelina uvijek sa sobom nosi kremu za lice sa zaštitnim faktorom koju je osmislila upravo njena dermatologinja, a njihovi susreti u ordinaciji uglavnom se svode na uklanjane pigmentacijskih mrlja od sunca pomoću laserskih tretmana.
 
"Angelina se morala nešto ranije suočiti s menopauzom i tu se također ključnom pokazala njezina beauty rutina. Čak i kroz promjene koje nam nameće to životno razdoblje svake žene, važno je kožu njegovati i koristiti kvalitetne proizvode poput antioksidansa, retinola i sl.," naglasila je dermatologinja.