Diddyja ostavila 17 godina mlađa djevojka Cassie nakon burne svađe i desetljeća ljubavi

Foto: Wenn, Instagram, GQ

NJIHOVA veza trajala je još od 2007. godine.


Reper i biznismen Diddy i njegova dugogodišnja djevojka Cassie, koja je često na listama najljepših žena na svijetu, ponovno su prekinuli, nakon 9 godina veze.



29-godišnja pjevačica i njezin 46-godišnji dečko toliko su se burno svađali, da je intervenirala i policija, a nakon toga, Cassie je otišla u nepoznatom smjeru.



Kako prenosi TMZ, prelijepa pjevačica bila je ta koja je reperu objašnjavala kako želi prekid, što on nije baš dobro podnjeo, a navodno joj je prethodno zgrabio telefon iz ruke te se negdje odvezao, a kasnije i vratio.



Je li reper na nešto sumnjao ili ne, takvi detalji nisu poznati, no saznalo se kako je njezina mama bila ta koja je pozvala policiju, nakon što joj je kćer objasnila što se dogodilo. Prije toga, par je prekinuo u prosincu prošle godine, nakon što ga je Cassie optužila kako ju vara.



Reper je od 1994. godine hodao sa stilisticom Kim Porter, s kojom ima i četvero djece, i s kojom je prekinuo zbog Jennifer Lopez, no kasnije joj se ponovno vratio, sve dok 2007. godine nije upoznao Cassie.



No, čini se kako ni ona nije bila "ona prava".