Dizajneri se bore za modnu prevlast: Torbe s kojih je ove sezone teško skinuti pogled

MODNI trendovi se mijenjaju iz minute u minutu pa se i oni, kao i nova dizajnerska imena, mogu pojaviti u svakom trenu i iznenaditi kupce, modne urednike, kao i sve druge modne znalce. Ipak, gotovo na početku svibnja s lakoćom se može predvidjeti koji će trendovi dominirati ovom godinom.

Osobito je zanimljivo u svijetu torbica. Naime, Chanel je predstavio torbu za koju mnogi vjeruju da bi mogla postati kultna poput legendarne torbe 2,55, a ni novosti koje stižu iz radionice Bottega Veneta nisu ništa manje zanimljive.

Portal Who What Wear je izdvojio dizajnerske novosti na koje trebate već sad obratiti pažnju ako želite biti u trendu.

1. Chanel: 19 Bag

Spomenuta torba Chanel 19 je vjerojatno dobila naziv po 2019. godini jer je lansirana krajem prošle godine, međutim, popularnost može zahvaliti 2020. godini.

2. Bottega Veneta: BV Jodie

Kada se osvrnemo na prošlu godinu, Bottega Veneta je uvjerljivo dominirao. Osobito kada su u pitanju torbice za kojima su trendseterice ludovale. A kako se čini, dominirat će modnom scenom i ove godine.

3. Khaite Tote

Khaite je brand koji brzo dobiva na popularnosti među ljubiteljicama mode, a kožna torba koja impresionira na prvi pogled je njihov najnoviji adut.

4. Prada: Re-Edition

Prvobitno lansirana 2005. godine, Pradina nova verzija Nylon and Saffiano Leather mini torbice budi nostalgiju, a nije joj odoljela ni Bella Hadid, kao ni brojne druge trendseterice.

5. Chloé: Aby Cross-Body Bag 

Dizajnirana tako da privuče pažnju na modnoj sceni, torba Aby Cross-Body već je osvojila "it" djevojke, uključujući Aimee Song.