Djevojačka iz snova: Pogledajte provod "Slatkih malih lažljivica" u susjednoj Italiji

Foto: Getty, Instagram

OVE cure znaju što znači savršen provod.

Prošli celebrity tjedan prošao je u znaku tri glavne glumice iz popularne serije "Pretty Little Liars", koje su se još s nekolicinom prijateljica zaputile na ludo, europsko putovanje.
 
 
Radi se o Troian Bellisario, Shay Mitchell i Ashley Benson, a povod je bila djevojačka zabava, obzirom da se Troian uskoro udaje za glumca Patricka J. Adamsa, kojeg gledamo u seriji "Suits".
 
 
Cure su nas čarobnim slikama iz Italije obasipale doslovno svaki dan na društvenim mrežama, a sve su ih skupile na jednom mjestu, pod hashtagom "bellisariogetsbooted". Tako su, među ostalim, posjetile Rim, Capri, Positano i Pompeje.
 
 
Podsjetimo, Troian i Patrick upoznali su se na setu davne 2009. godine, no prekinuli su prije nego se on našao i na setu serije "Pretty Little Liars", u gostujućoj ulozi. Par se tada pomirio, a u veljači 2014. godine, glumac je kleknuo ispod Eiffelovog tornja u Parizu.
 
 
"Pobrinut ćemo se da svi saznaju za naše vjenčanje tek nakon što se ono dogodi. Oboje smo jako uzbuđeni, ali takav je naš plan igre. Kada se to dogodi, objavit ćemo cijelome svijetu našu sreću", otkrio je jednom prilikom simpatični par.
 
 
 
Na putovanju je nedostajala glumica Lucy Hale, odnosno Aria, no među curama nema nikakve zle krvi, već se šuška kako smeđokosa slatkica planira vlastito vjenčanje pa nije mogla na putovanje.
 
 
U svakom slučaju, dobila je odličnu ideju za savršen djevojački provod. Uživajte u slikama.