Dodjela nagrada Critics' Choice: Najbolja i najgora izdanja s crvenog tepiha

Foto: Getty Images

SEZONA holivudskih nagrada je u punom jeku.

Nakon prošlotjednih Zlatnih globusa, sinoć je u Santa Monici održana dodjela nagrada Critics' Choice i crveni tepih su ponovno preplavile zvijezde u glamuroznim izdanjima.

I dok su nas neke od njih oduševile stajlingom, primjerice J.Lo koja se iskupila za svoj modni promašaj na Zlatnim globusima, neke su imale i puno boljih izdanja. Pogledajte našu listu najbolje i najgore odjevenih zvijezda s dodjele:

Embed from Getty Images Embed from Getty Images

Kao što smo već spomenuli, Jennifer Lopez je izgledala očaravajuće u elegantnoj prljavobijeloj haljini s otvorenim leđima dizajnera Georgesa Hobeike.

Embed from Getty Images

Lupita Nyong'o je u smeđoj kreaciji Michaela Korsa s kožnim gornjim dijelom održala lekciju iz savršenog odabira "nude" nijanse, a sve pohvale idu i njezinoj frizuri.

Embed from Getty Images

Charlize Theron je ostala vjerna svojim tipičnim odabirima za crveni tepih u šljokičastoj Celine haljini s visokim prorezom na donjem dijelu preko koje je obukla sako. Iako je igrala na sigurno, izgledala je sjajno, kao i uvijek.

Embed from Getty Images

Na sigurno je igrala i Nicole Kidman u Armani haljini s raskošnom krinolinom, ali joj se ne može poreći da je i ovoga puta zablistala.

Embed from Getty Images

Za razliku od Charlize i Nicole, Zendaya je zablistala u rizičnoj ružičastoj kreaciji Toma Forda s metalnim topićem u stilu oklopa i dugačkom suknjom, a iako bi netko drugi u ovom možda izgledao smiješno, nema toga što njoj ne stoji.

Embed from Getty Images

Olivia Wilde je u crvenoj Valentino haljini popratila sve aktualne trendove, od napuhanih rukava do naglašenih ramena.

Embed from Getty Images

Pomalo dosadna Renee Zellweger je u crnoj Dior haljini završila na granici između najbolje i najgore odjevenih.

Embed from Getty Images

Slično kao i Renee, i Christina Applegate nas nije pretjerano impresionirala u crnoj Christian Siriano haljini s dugim rukavima i možda bi sve bilo bolje uz neku upečatljivu ogrlicu ili drugi komad nakita.

Embed from Getty Images

Na listi najgore odjevenih zvijezda s dodjele prednjači Rachel Brosnahan u narančastoj Carolina Herrera haljini koja joj uopće ne odgovara veličinom niti laska njezinoj figuri.

Embed from Getty Images

Nije se proslavila ni Kate Beckinsale koja je pokazala da više nije često u šljokičastoj haljini s mašnom koju potpisuje brend Julien x Gabriela.

Embed from Getty Images

Isto je potvrdila i Anne Hathaway u zlatnoj Atelier Versace haljini s istaknutim ramenima i dubokim dekolteom.

Embed from Getty Images

Satenski kričavozeleni kombinezon s plaštom brenda Cong Tri smjestio je i Kristen Bell među najgore odjevene.

Embed from Getty Images

Plašt je razlog i zbog kojeg je Mandi Moore završila na listi najgore odjevenih, a i ona je nosila kombinezon s potpisom Elie Saab.