Domaća glumica sinoć se na eventu pojavila u vjenčanici po uzoru na neke holivudske dame

Foto: Splash News, Getty, Instagram 

GRANICA između elegantne, bijele haljine i vjenčanice nikada nije bila tanja.
 
Prije nekoliko mjeseci, 27-godišnja holivudska glumica Jennifer Lawrence stigla je na premijeru svog filma "Mother!" odjevena u vjenčanicu.
 
 
Nekoliko dana kasnije, na još jednoj premijeri pojavila se u još jednoj iz njujorškog butika L. Wells Bridal, iako ona nije bila toliko dramatična.
 
 
Jednostavnu i istovremeno efektnu vjenčanicu s točkastim tilom i dubokim dekolteom, Jennifer je iskombinirala s jednostavnim sandalama i minimalističkim nakitom te raspustila kosu. Uz ovakvu haljinu nije joj bio potreban ni make-up i dovoljan je bio tek ruž u sočnoj crvenoj nijansi. 
 
U svibnju 2017. godine i manekenka Rosie Huntington-Whiteley na zabavu povodom darivanja djeteta stigla je u vjenčanici, iako je bila u visokom stupnju trudnoće, a njezinu je potpisao poznati dizajnerski brend Self-Portrait. 
 
 
A sinoć je jedna naša poznata glumica stigla na jedan event također obučena u vjenčanicu i to iz najnovije bridal kolekcije poznatog modnog dvojca eNVy room.
 
 
Radi se o Juditi Franković kojoj je haljina stajala kao salivena, u što se možete uvjeriti sami. Gledamo li u novi trend među poznatim damama, ostaje nam vidjeti narednih mjeseci.