Domaća manekenka izgleda spektakularno u najsvestranijoj haljini sezone

Foto: Ivan Branjug

PLANIRATE li ove sezone kupiti samo jednu haljinu, neka bude pletena.

Udobne, tople i nevjerojatno svestrane, pletene haljine kroz modu se provlače već nekoliko hladnijih sezona, no ove su apsolutni hit. 

Osim što su preplavile zagrebačke ulice, slavne dame poput Gigi Hadid i Selene Gomez nose ih i na svečane evente, a za njima se povela i jedna naša dizajnerica i manekenka.

Vitka Helena Šopar Zadro se na koncertu Ive Gamulina Giannija u zagrebačkom HNK-u pojavila u dugačkoj crvenoj pletenoj haljini u kojoj je ukrala baš sve poglede.

Ona se odlučila za nešto neobičniji model s gumbima koji je još svestraniji od klasičnih pletenih haljina bez dodatnih detalja jer, ovisno o prigodi, u njoj možete otkriti koliko i što želite. Helenin izbor ovoga je puta pao na noge koje je otkrila tako što je raskopčala dio donjih gumba s jedne strane.

Manekenka je stajling upotpunila klasičnim crnim salonkama i velikom clutch torbom s motivom cvijeća, dok je od nakita nosila efektne crne naušnice. Preko svega je obukla bijelu krznenu bundu, a na koncert je došla u pratnji svojeg supruga Vjekoslava Zadre koji se također skockao.