Donna Vekić se pohvalila dekolteom koji je nevjerojatno dubok, ali nimalo vulgaran

JEDNA od naših najboljih tenisačica Donna Vekić sportske uspjehe je morala staviti na čekanje, baš kao i mnogi drugi sportaši diljem svijeta.

No, od kad vrijeme ne provodi na teniskim terenima Donna je, na radost njezinih pratitelja, postala aktivnija na društvenim mrežama. Tako je, između ostalog, sve podsjetila na jedno od svojih damskih izdanja koje je mnoge oduševilo.

Šarena haljina zanimljivog geometrijskog uzorka odmak je od klasičnih haljina ukrašenih točkastim ili cvjetnim uzrokom. Osim toga, ima i nekoliko aduta zbog kojih bi upravo ovakav model haljine mogao biti ostvarenje modnih snova mnogih dama.

Retro puf rukavi su upečatljiv detalj koji se vratio u modu na velika vrata, a nemoguće je ne primijetiti i nevjerojatno dubok dekolte koji nimalo ne narušava ovo damsko izdanje. Iako dubok, ovaj dekolte nije nimalo vulgaran te bi ga mogle zavoljeti i žene koje nisu ljubiteljice izazovnih i odvažnih stajlinga. Također, istovremeno je seksi i ženstven.

Ne treba posebno naglašavati kako je Vekić zahvaljujući ovoj fotografiji zaradila brojne komplimente, ali i gotovo 13 tisuća lajkova.