Dosadila mu 15 godina mlađa? Reality zvijezda ponovno tulumari s ljepoticama

Foto: X17/Guliver, Instagram

ŠTO se dogodi u Kanadi, ostaje u Kanadi.

Prije nekoliko mjeseci šoubiz svijet itekako je iznenadila vijest o vezi 34-godišnjeg Scotta Disicka, bivšeg partnera Kourtney Kardashian, i 19-godišnje manekenke Sofije Richie zbog velike razlike u godinama.



Podsjetimo, javnost je Scotta upoznala u reality showu Keeping Up With The Kardashians kao dečka najstarije sestre Kourtney, a duo je u devet zajedničkih i vrlo turbulentnih godina dobio troje djece.


Nedugo nakon konačnog prekida, Kourtney je utjehu pronašla u mlađahnom manekenu, 24-godišnjem Younesu Bendjimi, a Scott u kćeri legendarnog glazbenika Lionela Richieja.



Iako nitko nije vjerovao da će par potrajati, čini se kako se okorjeli zavodnik i liječeni ovisnik ipak smirio uz mlađahnu ljepoticu. Tako se barem činilo do prošlog vikenda kada je dotični uhvaćen u jednom noćnom klubu u Torontu okružen brojnim ljepoticama, no Sofije nije bilo blizu.

Preciznije, prema pisanju portala Hollywood Life, Scott se cijelu večer nije odvajao od nepoznate plavuše s kojom se čitavu večer smijao i odlično zabavljao.

Da stvar bude još zanimljivija, mlađahna manekenka od vikenda nije viđena u njegovom društvu, iako se par dosad gotovo nije odvajao.

Nevolje u raju ili ne, pokazat će vrijeme.