Doznalo se tko je kriv za prekid Miley Cyrus i Liama Hemswortha

Foto: EPA-EFE, Instagram

NAKON što su preko vikenda u javnost procurile informacije o prekidu pjevačice Miley Cyrus i glumca Liama Hemswortha nakon deset zajedničkih godina i manje od godinu dana braka, doznalo se i tko je ostavio koga.

"Miley je ta koja je ostavila Liama", ispričao je izvor blizak paru za Us Weekly te je otkrio i da su njih dvoje već mjesecima živjeli odvojeno.

O njihovom prekidu se jučer oglasila i Miley i to podužom i pomalo zbunjujućom objavom na Instagramu koju možete pročitati OVDJE, dok je Liam sve samo kratko prokomentirao za Daily Mail.

"Ne razumijete kako mi je. Ne želim pričati o tome", rekao je glumac koji se danas ipak odlučio oglasiti o prekidu i na Instagramu.

"Pozdrav svima. Samo kratka obavijest o tome da smo se Miley i ja nedavno razišli i da joj želim puno zdravlja i sreće u budućnosti. Ovo je privatna stvar i nisam niti ću davati ikakve druge komentare oko toga novinarima i medijima. Svi moji navodni citati na ovu temu su lažni. Mir i ljubav", napisao je Liam uz fotku zalaska sunca.

Podsjetimo, Miley i Liam vjenčali su se u prosincu prošle godine u krugu najbližih prijatelja i obitelji u svom domu u Nashvilleu, a njihov brak potrajao je malo više od 8 mjeseci. Upoznali su se 2009. godine te su već jednom prekinuli 2013., a pomirili su se 2015. godine.