Druga večer Fashion Weeka: Ženstveni modeli i žarke boje oduševili publiku

DRUGA večer Fashion Weeka donijela je modne poslastice za sve ljubiteljice ženstvenog i elegantnog stila, te zanimljive koloristične kombinacije koje su kreatori predstavili na kolekcijama za proljeće/ljeto 2012. Na bijeloj pisti Fashion Weeka, šest kreatora predstavilo je svoje viđenje mode za iduću sezonu, a sve kolekcije pokazale su iznenađujuće nosive modele u kojima su se mogle pronaći sve posjetiteljice.

Basso and Brooke

Modni dvojac iz Londona predstavio je izvanrednu kolekciju koja je oduševila posjetitelje ženstvenim i seksi modelima na kojim je prevladavao šareni digitalni print. Basso and Brooke predstavili su haljine u svim oblicima kao apsolutni hit za sljedeću sezonu. Uz haljine tu su se našla i otkačena odijela te hlače i suknje, a kvaliteta izvedbe i zanimljivi printovi učinili su ovu kolekciju zvijezdom večeri.

S. Oliver


Ovaj brend bio je veliko iznenađenje za sve one koji su od njega očekivali jednostavnost, sportsku eleganciju i "sigurne" boje. S. Oliver predstavio je izvanrednu kolekciju u kojoj je naglasak bio na žarkim bojama i izrazito modernim krojevima. Kolekcija za moderne gradske cure,  predstavila je niz seksi haljina za dnevne i večernje prigode, sakoa i odijela, a apsolutni hit bili su izvanredno krojeni kombinezoni u širokom spektru boja. Za dečke je S. Oliver predstavio američki "preppy look", pa su tako prevladavali sakoi, košulje i leptir mašne u svim bojama.

Bad Spirit

Milanski Bad Spirit najavljen je kao žestoki "punk rock" brand koji voli pomicati granice, no pokazao je poprilično bljedunjavu i već viđenu kolekciju pamučnih majci s printovima, razderanih hlača i prevelikih kapuljača na modelima za muškarce i žene. Dojam je spasila izvrsna punk šminka i natapirane frizure manekenki koje su izledale zaist "opako".

Natalija Smogor


Hrvatska dizajnerica poslala je na pistu bosonoge manekenke koje predstavile njezinu ženstvenu i eteričnu kolekciju haljina. Izrazito nosive haljine različitih krojeva, kreatorica je predstavila u zemljanim nijansama, a prevladavala je maslinasto zelena boja.

Fatal by Irena Berišić Turk


Svi ljubitelji elegantnih haljina došli su na svoje kada su na pistu izašle manekenke s frizurama poput princeze Lee, u glamuroznim večernjim kreacijama ove dizajnerice. Dok su manekenke predstavljale kolekciju u kojoj su prevladavale siva, bijela i denver plava boja, publiku je zabavljao pjevač koji je sjedio na sredini pozornice.

Nino Bollag


Ovaj otkačeni kreator predstavio je kolekciju koju najbolje možemo opisati kao "sportski glamur". Capri hlače, sakoi, tregerice i suknje u žarkim bojama bile su u središtu ove kolekcije, a i manekeni i manekenke na glavi su nosili šiltove koji su u mraku svijetlili.

Video na kojem su prikazane revije pogledajte ovdje: