Dua Lipa na naslovnici modnog časopisa nosi najizazovniju haljinu koju ste vidjeli

BRITANSKA pop senzacija kosovarskih i albanskih korijena Dua Lipa je osim glazbom svijet osvojila i svojim originalnim i besprijekornim stilom.

Stoga i ne čudi da je često imamo priliku vidjeti na naslovnicama poznatih modnih časopisa, no posljednja naslovnica na kojoj je osvanula svejedno nas je iznenadila.

Pjevačica je zvijezda novog izdanja časopisa Elle za koji je snimila čak dvije naslovnice od kojih na jednoj nosi najseksi haljinu koju ste vidjeli, a na drugoj - ništa.

Haljinu koja kombinira kožu, crvenu čipku i prozirnu tkaninu te uz sve to ima i opasno visoki prorez na donjem dijelu potpisuje modna kuća Gucci, dok je šarena gitara kojom je na drugoj naslovnici prekrila svoje gole tijelo rekvizit s posljednje couture revije modne kuće Moschino.

Osim naslovnica, za časopis je snimila i modni editorijal u kojem nas se posebno dojmila nenosiva, ali očaravajuća slojevita haljina s potpisom Marca Jacobsa.

U intervjuu za časopis pjevačica je otkrila da dane u izolaciji uglavnom provodi u trenirki, a pohvalila se i da je sama osmislila stajlinge te napravila frizuru i make-up za promotivne fotke svojeg novog albuma Future Nostalgia koji je izdala prije dva tjedna.