Dugo ju nismo vidjeli, no za "ženu vrač" vrijeme kao da je stalo

Foto: Splash

SVI koji su odrasli u devedesetima, sigurno se sjećaju doktorice Michaele iz serije "Dr. Quinn, žena vrač" koju je utjelovila glumica Jane Seymour. 
 
I dok smo mi svi ostarjeli, za nju je vrijeme izgleda stalo jer danas izgleda isto kao i prije 20 godina, na što nas je ponovo podsjetila na dodjeli nagrada Movies For Grownups koja se održala sinoć u Los Angelesu.
 
 
Jane danas ima 66 godina, što njeno lice nikako ne odaje, a još uvijek ima i istu frizuru kao u seriji. Uska polu-prozirna srebrna haljina naglasila je i njenu zavidnu figuru na kojoj joj mogu pozavidjeti brojne dvostruko pa čak i trostruko mlađe kolegice, a izborom PVC salonki pokazala je i da prati trendove. 
 
 
A ako ste pomislili da svoj izgled duguje estetskim zahvatima, prevarili ste se jer je Jane pobornica prirodnog izgleda. 
 
"Ne želim raditi nikakve estetske zahvate ili koristiti filere, želim stariti dostojanstveno. Probala sam botoks, ali nije mi se svidjelo. Vidjelo se na mom licu, a sigurno su mogli vidjeti i drugi. Također, ne volim kada se jasno vidi da je netko povećao usne," otkrila je u jednom intervjuu.
 
 
Dostojanstveno starenje prava je rijetkost u Hollywoodu, no ne i na sinoćnjem svečanom događaju. Na dodjeli je, osim Jane, bila još jedna dama u godinama koja je, kao i uvijek, oduševila svojom pojavom, a riječ je o glumici Helen Mirren.
 
 
Slavna Oskarovka izgledala je fantastično u elegantnoj dugačkoj haljini u dvije nijanse plave koju je iskombinirala i s trendi plavim sjenilom i zaista nam je teško povjerovati da su joj 72 godine.