Dva para cipela splitske glumice koje ne bi nosila svaka žena

Foto: Instagram, Mango, Zara

NJEN stil nikad nije dosadan.
 
A u hladnijim danima Ana Gruica svoje modne kombinacije podiže zanimljivim i upečatljivim cipelama koje nam nisu mogle promaknuti. Glumica se svojim ovosezonskim "ulovima" pohvalila na Instagramu, a nabavila je modele kakve bi nosile samo hrabre žene koje znaju kako ih dobro iskombinirati.
 
 
Iako na prvi pogled izgleda kao da Ana nosi balerinke i čarape, ovdje je ipak riječ o gležnjačama koje smo pronašli u Zari. Zgodna Splićanka ih je iskombinirala s trendi plisiranom suknjom u boji sezone i običnom crnom majicom.
 
Zara, 349,90 kn
 
A da u njenom ormaru nema mjesta za obične komade, dokazala je i drugim parom neobičnih gležnjača koje je iskombinirala s elegantnom crnom haljinom.
 
 
Ove možda i nisu toliko nesvakidašnje kao prve, no na našim se prostorima još uvijek tek rijetke dame usuđuju nositi metalik cipele, iako se radi o trendu koji traje već nekoliko sezona. Ana je nabavila i hit model sa špicastim vrhom, a slične smo pronašli u Mangu.
 
Mango, 349,90 kn
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz modu, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: moda.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.