Dvije slavne dame najavile početak nošenja uvijek popularne jesenske kombinacije

Foto: Splash, Instagram 

TREND koji su pokrenule Kardashianke i dalje ne ide nigdje.
 
Kombinacija koja je ispočetka svima izgledala riskantno i pretjerano golišavo za hladnije doba godine, brzo je postala popularan trend. Riječ je o nošenju dugačkih majica, džempera i košulja umjesto haljine u paru s visokim čizmama.
 
 
Glumica Olivia Munn u takvom je izdanju nedavno uhvaćena na aerodromu, a ona se odlučila za potpuno crnu kombinaciju. S druge strane, manekenka Martha Hunt trendu je podarila dašak luksuza odabirom nježno ružičastih baršunastih čizama i mekane bijele veste.
 
 
Ovaj trend u Hollywoodu popularan je već neko vrijeme, a u ovakvoj kombinaciji najčešće smo viđali sestre Kardashian-Jenner, pogotovo Kylie i Kim te poznate manekenke.
 
 
 
 
I dok se holivudske dame slijepo drže kombinacije debelog pletiva i supervisokih čizama, jedna domaća pjevačica trendu je pristupila na malo drugačiji način.
 
 
Riječ je o Lani Jurčević koja je visoke čizma zamijenila gležnjačama i čarapama iznad koljena, a sličan, mladenački look složila je i manekenka Hailey Baldwin koja je obukla dugački T-shirt, čizmice i mrežaste čarape.
 
 
Sve poznate dame potvrdile se da u ovom trendu ključnu ulogu igraju odabir tkanine i kombinacije boja.