Dvocijevke životinjskog svijeta: Veliki frajer lav je biseksualac!

BORCI za ljudska prava često ističu kako je u životinjskom svijetu prisutan homoseksualizam i biseksualizam, a ove životinje vole najbolje od oba svijeta.

Pučinska lignja

Ova je životinja sklona parenju s pripadnicima oba spola svoje vrste, a činjenica da može provesti cijeli život bez da se susretne s još jednim pripadnikom svog roda čini je relativno neizbirljivom.

Bonobo čimpanze

Seks im je na pameti stalno, a njime rješavaju svaki problem koji imaju. Bilo da je u pitanju glad, depresija ili čista napaljenost, ovi će se dlakavci konstantno pokušavati zadovoljiti, ne birajući pritom spol partnera.

Dobri dupin

Miljenici djece i odraslih imaju razne faze u životu, pa su tako od prve do desete godine biseksualci, dok od desete nadalje prelaze u čisti homoseksualizam koji prakticiraju dok nisu spremni za parenje sa suprotnim spolom. Vole razne igrice u seksu, a čak i nakon pronalaska heteroseksualne partnerice, ostaju privrženi svom homoseksualnom partneru.

Crni labud

Četvrtina ovih prekrasnih mužjaka koristi ženke samo za reprodukcijske svrhe. Poznato je i da će homoseksualni parovi labuda uključiti ženku u trojac, a jednom kada položi jaja će je istjerati iz gnijezda. Okrutni labudovi, zar ne?

Plosnati crv

Vrsta poznata po tome da ima čak 24 penisa svoja će 24 ponosa ubaciti u bilo što toplo i mekano, neovisno o spolu. Nastaviti će seksualno divljati dok ne oplode nekog ili sami ne budu oplođeni. Sa 24 penisa, tko ih može kriviti?

Snježni majmun


Ovaj japanski majmun pokazuje biseksualne tendencije, a ponekad će čak radije izabrati  istospolni seks iako su mu na izbor ponuđene i partnerice suprotnog spola.

Lav

Kralj životinja voli oba spola, pa je poznato kako lavovi vole međusobno eksperimentirati na određeno vrijeme. Ženke su isto biseksualne, no one se bave takvim seksualnim radnjama samo ako su u zatočeništvu, dok u slobodi ipak više uživaju u istospolnom seksu.

Pingvini


Iako su najčešće heteroseksualni, postoje primjeri homoseksualnih pingvina, a najpoznatiji je par iz Central Park Zooa. Roy i Silo odbili su sve partnerice koje su im bile ponuđene, a želja za potomkom bila im je toliko velika da su počeli sjediti na jednom kamenu koji je imitirao jaje. Nakon nekog vremena zoološki vrt im je dao oplođeno jaje, na kojem su sjedili naizmjence, sve dok se nije izlegao maleni Tango.

Gušteri


Gušterice imaju sposobnost samooplođivanja, pa im ne trebaju mužjaci kako bi se razmnožavale. Gušteri radi toga često seksualno zadovoljstvo traže u pripadnicima istog spola, kada već ne mogu dobiti što žele od ženki.