Ecija Ivušić je već nekoliko sezona vjerna najizazovnijim čizmama koje svi žele

TELEVIZIJSKA i radijska voditeljica Ecija Ivušić pravi je mamac za poglede gdje god se pojavi. Tako je nedavno u društvu prijateljice Nives Celzijus u blještavim outfitima otvorila sezonu šljokica, a rođendanskim stajlingom jasno je poručila da je sama sebi najbolji poklon.

Ipak, osim odvažnih kombinacija, Ecija voli i one romantične, a u rijetkim prilikama kada ne nosi štikle svoje obožavatelje iznenadi neobičnim modelom tenisica.

Da je poput mnogih dama istinska ljubiteljica cipela, potvrdila je i outfitom koji je nosila na tulumu za Noć vještica.

Kako je napisala, maskirala se u "veliku mačku" te je čak i u kostim uklopila nekoliko vodećih trendova. Sako haljina slovi kao jedan od najodvažnijih trendova koji već neko vrijeme rado nose svjetske trendseterice. Naime, sako je postao pravi "must have", ali u potpuno drugačijoj ulozi od one na koju smo naviknuli. Nosi se umjesto haljine te mnoge dame ispod njega ne nose apsolutno ništa ili tek oskudno donje rublje.

Ecija je odabrala upečatljivi šljokičasti model koji bi uvjerljivo vladao ovim outfitom da ga nije kombinirala uz izazovne čizme iznad koljena. Upravo njih, u kombinaciji s drugom haljinom, Ivušić je nosila i početkom prošle godine, u vrijeme kada je mamila uzdahe svojom plavom kosom.

Da bi njezin "mačkasti" stajling bio potpun, preko svega je prebacila krzneni kaput s leopardom uzorkom te je kosu ukrasila obručem s mačjim ušima.