Ecija Ivušić zbunila fanove neobičnim natikačama: "Je li to stalak za stopalo?"

Foto: Instagram

ZGODNA voditeljica Ecija Ivušić u posljednje vrijeme ne može odoljeti modnim komadima koje ne znaju svi nositi. Tako je prije svega nekoliko dana zaigrala na kartu egzotike i pozirala u šarenom badiću s čak nekoliko različitih uzoraka. Netom prije toga otkrila je da posjeduje bikini koji je preplavio Instagram, a pohvalila se i malom crnom haljinom kakvu dosad niste vidjeli. Baš kada ste pomislili da ste uspješno pregledali sadržaj njenog ormara i vidjeli sve neobične modne ulove, Ecija je predstavila još jednog modnog "asa".

Ovog puta pozirala je uz bazen i to odjevena gotovo od glave do pete u zmijski uzorak. Već na prvi pogled jasno je da vjerno prati trendove te da jako dobro zna kako je upravo animal print jedan od najvećih modnih hitova ovog ljeta. No, ako pitate Ivušić, jedan takav komad nije dovoljan pa je ona uz vruće hlačice iskombinirala čak tri komada ukrašena zmijskim uzorkom - majicu, torbicu koja se nosi oko struka te natikače na petu.

Pomalo očekivano, najviše pažnje privukle su neobične natikače i to zbog zanimljive optičke varke. Naime, čini se kao da je njena noga jednostavno naslonjena na potplat te da ne postoji ništa što će stopalo držati na mjestu. 

Ipak, one su izrađene od prozirnog PVC materijala koji se odavno uvukao u modni svijet, a s obzirom na atraktivnost, njegova popularnost i ne čudi. Nosi se na apsolutno svemu, od torbica do sandala, a najpoznatije ljubiteljice ovog trenda su sestre Kardashian. Osobito Kim Kardashian koja ne zna kako odoljeti pomalo bizarnim modnim komadima.

Naravno, ako ne želite izdvojiti pozamašan iznos da biste se počastili sandalama, čizmama ili natikačama kakve nose i Kardashianke, uvijek možete zaviriti na police high street brendova jer i tamo se skrivaju brojni odlični PVC komadi. Također, imajte na pameti da vam za ovakav look ipak treba ponešto hrabrosti jer su kritike neizbježne.

Isto se dogodilo i Eciji Ivušić čiji obožavatelji redovno odobravaju njene stilske igre i zanimljive kombinacije, ali ovog puta ih sporne natikače baš i nisu oduševile.

"Ja gledam u cipele već po' ure i ne kužim što se dogodilo. Je li to stalak za stopalo ili?" zapitala se jedna od njenih pratiteljica.