Ecija Ojdanić proslavila rođendan tulumareći u haljini nalik spavaćici

Foto: Instagram

DOMAĆA glumica Ecija Ojdanić se i u petom desetljeću života može pohvaliti isklesanim tijelom pa svoju vitku liniju s vremena na vrijeme dodatno istakne zanimljivim odjevnim kombinacijama koje ne dopuštaju nedostatke.

Jednu takvu je odabrala i za proslavu svog rođendana koji je odlučila obilježiti tulumarenjem na jednom zagrebačkom glazbenom festivalu. Dok je ostatak posjetitelja na festival stigao odjeven uglavnom u udobne kombinacije, Ecija se hrabro odlučila za profinjene sandale s vrtoglavo visokom potpeticom i elegantnu satensku haljinu koja neodoljivo podsjeća na spavaćicu.

"Pepeljuga ispratila 45-tu! Dobrodošla 46-ta!" napisala je glumica u opisu fotografije na kojoj pozira bosa u haljini koja zahtijeva vitku liniju.

Riječ je o satenskom modelu ukrašenom čipkom i tankim naramenicama, nalik klasičnim slip haljinama za kojima mnoge dame već neko vrijeme luduju, a koja se najčešće nosi bez grudnjaka.

Ženstveni modni komad koji podsjeća na spavaćicu osvojio je mnoga srca, a po svemu sudeći nije mu odoljela ni ova glumica.