Ecijine vitke noge i dekolte pali u drugi plan zbog početničke stilske pogreške

Foto: Goran Perešin, Mario Poje, Luka Šangulin/Index

DRUGI dan Zagreb Fashion Destinationa privukao je veliki broj ljubitelja mode.

Finalna večer proljetnog izdanja oduševila je brojne zaljubljenike u modu, koji su do posljednjeg mjesta ispunili Meštrovićev paviljon. Novih sedam talentiranih dizajnera prikazalo je svoje viđenje modnih trendova za nadolazeće tople dane, a svojim sjajnim kreacijama zasluženo su izmamili pljesak i ovacije svih prisutnih. Među njima našla su se i brojna poznata imena, poput Ecije Ojdanić, Ive Šarić, Anite Dujić, Domenice, Borne Kotromanić, Ivane Lovrić, Andree Solomun i mnogih drugih.

Sve ove dame i same su se pobrinule da privuku pažnju svojim outfitima, a upravo je Ecija izmamila mnoge uzdahe.

Ona je odabrala efektnu mini haljinu cvjetnog uzorka s naglašenim rukavima te hrabrim dekolteom. Vitku figuru, kojom se zgodna glumica itekako može pohvaliti, naglašava i zanimljivo vezanje na prednjem dijelu haljine.

Iako se može pohvaliti i vitkim te mišićavim nogama, Ojdanić je ovog puta napravila početničku stilsku pogrešku koja neumoljivo odvlači pažnju s inače odličnog stajlinga. Crne najlonke nosila je u kombinaciji sa sandalama, što je nažalost pokvarilo ukupan dojam.

Oko ovog zlatnog (iako nepisanog) pravila modni stručnjaci su složni i itekako strogi - najlonke i sandale ili obuća otvorenih prstiju nikada ne idu zajedno.

No, stvari popravlja odličan odabir make-upa i frizure koji naglašavaju Ecijine crte lica pa ovog puta ipak nije zaslužila pad na modnom ispitu.