Efektne cipele bivše hrvatske manekenke zasjenile su torbicu od 11 tisuća kuna

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

SINOĆNJE svečano otvorenje Revije Oscar filmova te modna revija domaćih dizajnera privukli su brojna poznata imena. Tako je i bivša manekenka Kristina Bradač došla provjeriti što ima novog na domaćoj modnoj sceni, ali i na filmskom platnu.

Čini se da baršun ima posebno mjesto u njezinom ormaru pa je upravo on ovog puta vodio glavnu riječ.

Retro haljina laskavog kroja koji pristaje apsolutno svima idealan je odabir za nadolazeće Valentinovo. Brojne romantičarke oduševit će upravo ovaj model haljine, a Kristina je pokazala i kako je nositi i u drugim prilikama.

Osim zahvalnog kroja, i sam dizajn je nosiv u mnogobrojnim situacijama. Riječ je o kombinaciji vječne klasike s tek ponešto retro detalja, poput naglašenih rukava te upečatljivog kopčanja. 

Uz nju je uskladila baršunastu torbicu s potpisom Saint Laurenta koja se prodaje po cijeni od 1550 eura (oko 11.500 kuna), ali ovog puta je ovaj dizajnerski komad pao u drugi plan. Glavnu riječ su vodile nekoć omražene cipele za kojima su influencerice sada luduju.

Naime, riječ je o cipelama koje nogama laskaju bolje od bilo kojeg drugog modela, zahvaljujući neobičnom V-izrezu. Istinitost te tvrdnje već su provjerile Jelena Rozga i Marijana Batinić, a sada je svoj model nabavila i bivša manekenka.

U modnu orbitu su ih (opet) lansirali modni dizajneri poput Prade i Saint Laurenta koji su upravo takve modele uvrstili u svoju ponudu, a nije trebalo dugo čekati da trend prepoznaju i brojne high-street trgovine.