Ellie Goulding pokazala i treću haljinu koju je nosila na svojem vjenčanju

BRITANSKA pjevačica Ellie Goulding udala se za trgovca umjetninama Caspara Joplinga u kolovozu prošle godine, a tek je sad na svojem Instagramu pokazala treću haljinu koju je nosila na vjenčanju.

Podsjetimo, mladenka je sudbonosno da izrekla u raskošnoj vjenčanici modne kuće Chloe krojene u viktorijanskom stilu s visokim ovratnikom, volanima i ručno ušivenim perlicama, a za svadbeno slavlje se presvukla u potpuno drugačiju i puno jednostavniju haljinu.

Njezinu drugu vjenčanicu dizajnirala je Stella McCartney, a za razliku od prve ova nije po sebi imala nikakvih detalja te je pratila liniju tijela i otkrila malo više gole kože, točnije ramena i noge kroz visoki prorez na donjem dijelu.

A treća haljina, kojom se sada pohvalila na svojem Instagramu, također je posve različita i od prve i od druge.

Pjevačica je objavila crno-bijelu throwback fotku na kojoj pleše sa šampanjcem u ruci u lepršavoj bijeloj haljini koja je u gornjem dijelu krojena kao košulja te se od struka, koji je naglašen vrpcom, naglo širi i ima dugački šlep. Riječ je o kreaciji Caroline Herrere koju je Ellie, kako je otkrila u opisu fotke, nosila dan nakon vjenčanja na after partyju, zbog čega je ova haljina i puno ležernija od prethodne dvije.

Zanimljivo je da su mladenci medeni mjesec proveli u Hrvatskoj, a detaljnije o tome pročitajte OVDJE.