Emma Stone povela dečka na dodjelu nagrada SAG i konačno potvrdila da je u vezi

Foto: Getty Images, EPA-EFE

GLUMICA je vezu skrivala od očiju javnosti više od tri mjeseca.

No sinoć je Emma Stone konačno odlučila javnosti potvrditi da je u vezi s piscem SNL-a, Daveom McCaryjem, tako što ga je povela sa sobom na svečanu dodjelu nagrada SAG.

Par nije skupa prošetao crvenim tepihom, no Emma je svakako uspjela biti u centru pažnje zbog svog netipičnog modnog odabira kojim je prekršila dress code eventa koji nalaže svečane haljine (OVDJE pogledajte što su nosile druge slavne dame),

Emma se pak odlučila za crne sjajne hlače koje je iskombinirala s asimetričnom zlatnom bluzom s velikom mašnom, a oba komada djelo su modne kuće Louis Vuitton.

No vratimo se na njenu vezu koja je sinoć konačno postala službena. Ostatak večeri Emma i Dave nisu se odvajali jedno od drugog te su se zajedno i fotkali s drugim poznatim glumcima.

Par je izgledao opušteno, sretno i zaljubljeno, a Daily Mail prenosi i da su se tijekom cijele dodjele pipkali ispod stola. 

Jedini detalj koji im je sigurno malo pokvario večer jest činjenica da je Emma kući otišla praznih ruku, iako je bila nominirana za dvije nagrade.