Eva Mendes napokon otkrila zašto se ne pojavljuje sa suprugom u javnosti

Foto: REX, Instagram

PAR se zajedno na crvenom tepihu pojavio ravno dva puta.
 
Naravno, radi se o glumačkom paru Evi Mendes i Ryanu Goslingu, koji su jedan od onih holivudskih parova, koji jako dobro čuva privatni život.
 
 
Tako lijepa Eva, koja s Ryanom ima dvije djevojčice, nije bila njegova pratnja ni na nedavno održanim Oscarima, gdje je Ryan bio jedan od favorita za osvajanje istog, za glavnu mušku ulogu u kino hitu "La La Land".
 
Ryan je na crveni tepih došao s atraktivnom sestrom, o kojoj se drugi dan itekako pričalo, zbog raskošnog dekoltea, u kojem se pojavila, no Eva je sada napokon objasnila zašto nikada nije suprugova pratnja na tako važnim događajima.
 
 
 
"Puno ljudi ovo ne zna o meni, ali ja obožavam biti kod kuće. Umjesto da šetam crvenim tepihom, više volim biti sa svojim djevojčicama", otkrila je u intervjuu za poznati časopis Shape, u kojem je pokazala kako izgleda doista besprijekorno.
 
 
"Dan započinjem s jajima, ne jedem meso, ali ovisna sam o slatkišima. No, lošu hranu ne držim u kući, jer nastojim biti dobar primjer kćerima. Redovito vježbam, jer to je jedino vrijeme kada se u potpunosti posvetim sebi", otkrila je usput Eva.