Evo kako se svaki horoskopski znak ponaša u izolaciji

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

SVI smo trenutno u istoj situaciji i, da bismo očuvali svoje, ali i zdravlje drugih, najbolje što možemo napraviti je ostati doma.

No nije nam svima jednako u izolaciji i neki to podnose puno teže, odnosno lakše od drugih, a to uvelike ovisi i o horoskopsku, odnosno o tipičnim karakteristikama svakog znaka zodijaka. I dok jedni paničare, drugi su ovakvo nešto jedva dočekali (iako to neće priznati), a evo kako se svaki horoskopski znak ponaša tijekom izolacije:

Ovan

Ovnovi obično spadaju pod takozvane "prepperse" i nisu među onima koji su ostali bez kvasca, toalet papira i drugih stvari koje ljudi trenutno masovno kupuju. Oni ovo čekaju cijeli svoj život i odavno imaju spremne zalihe svega što im je potrebno za preživljavanje bilo kakvog apokaliptičnog scenarija, pa tako i ovog.

Bik

Bikovi su i prije ovoga rijetko napuštali kuću i njima je izolacija zapravo životni stil. Ovo vrijeme koriste da bi po tko na koji put pogledali sve epizode svoje omiljene serije što im je i inače omiljena razonoda.

Blizanci

Nakon što su prva 24 sata proveli u slaganju police s knjigama, sljedeći dan su joj se divili, da bi dan poslije odlučili presložiti sve knjige po nekom drugačijem kriteriju i tako ukrug. Blizancima u izolaciji definitivno nije dosadno, ali uglavnom ni ne rade ništa pretjerano produktivno.

Rak

I Rakovi cijelog života maštaju o nekakvoj apokalipsi, ali se, za razliku od Ovnova, za nju ne pripremaju. Stoga su primorani često napuštati kuću tijekom izolacije, ali i to ih uzbuđuje jer se lutajući između polupraznih polica u trgovinama osjećaju kao da su u svom omiljenom filmu o zombijima.

Lav

Koliko god se pokušavaju pridržavati propisanih uputa, Lavovi jednostavno nemaju srca drugima uskratiti svoje društvo jer znaju koliko znače drugim ljudima pa su skloni organiziranju takozvanih koronapartyja. Možete li ih za to kriviti? (Morate.)

Djevica

Čim su doznale što slijedi, Djevice su napravile popis svega što im je potrebno za narednih nekoliko mjeseci. Zatim su sve savršeno organizirale i napravile novi raspored iz kojeg su izbacile izlaske iz kuće te se nastavile živjeti svoj uobičajeni programirani život, kao da se ništa nije dogodilo.

Vaga

Vage su svoj život u izolaciji preselili na svih 10 društvenih mreža koje koriste gdje svakodnevno objavljuju inspirativne citate i fotke sa starih putovanja, lajkaju, komentiraju, ulaze u rasprave... i uglavnom idu na živce svima koji ih na tim mrežama prate.

Škorpion

U izolaciji od ljeta 2019. godine kada su zbog nagomilanih obaveza morali zaboraviti na društveni život, Škorpioni su se sada zatekli u situaciji da više nemaju ništa pametno za raditi i žale zbog toga što nisu svoje obaveze odgodili još malo.

Strijelac

Strijelci su prvih nekoliko dana u izolaciji pretraživali jeftina putovanja i planirali svoju sljedeću avanturu po nikad boljoj cijeni. A onda su shvatili ozbiljnost situacije i okrenuli se pretraživanju novih recepata i isprobavanju istih.

Jarac

Tko je god zatočen u izolaciji s Jarcem, vjerojatno je već izgubio živce. Jarčevi moraju sve imati pod kontrolom, pa tako i svoje ukućane kojima broje koliko su puta dnevno oprali ruke, koliko su kalorija unijeli, a koliko potrošili i rade još puno sličnih iritantnih stvari koje njihove ukućane brzo dovode do pucanja.

Vodenjak

Vodenjaci jako cijene vrijeme koje provode sami pa su prva dva dana izolacije proveli kao pravi hedonisti. No nakon što su pojeli baš sve zalihe slatkiša i odradili 48-satni filmski maraton, odjednom im se javio poriv za druženjem s ljudima, pogotovo jer znaju da to sada ne mogu.

Ribe

Dobroćudne Ribe su se angažirale kako bi pomogle svima kojima je trenutno to potrebno, ali i onima kojima nije, pa tako ne dopuštaju svojim ukućanima da išta rade zbog čega je osobama s kojima su u izolaciji jako dosadno.