Frizura kakvu ste imali prije deset godina ponovno je u modi

Foto: EPA-EFE

IAKO svaka sezona donosi hrpu novih trendova, većina njih se vraća iz prošlosti, samo u nešto modernijem izdanju.

Baš takav je i jedan beauty trend koji smo uočili na reviji modne kuće Versace na Tjednu mode u Milanu.

Riječ je o šiškama na stranu, frizuri kakvu su sigurno mnoge od vas imale prije desetak godina kada je zadnji put bila hit.

Ono što je sada važno kod ovog looka je dramatični razdjeljak na stranu, paperjasta tekstura šiški i dužina do ili ispod očiju, kako je za InStyle objasnio poznati frizer i kreativni direktor brenda Redken Guido Palau, koji je zaslužan za frizure koje su manekenke nosile na Versace reviji.

Dakle, ono što želite izbjeći su preguste i prekratke šiške, jer uz njih nećete iskusiti brojne prednosti koje donosi ova frizura kada je napravljena kako treba.

Ako ste već imale ovakve šiške, onda znate da su iznimno lagane za održavanje jer ne izgledaju loše ni kada malo narastu pa ih nije potrebno često ići šišati. Također, ovakve šiške ne zahtijevaju ni nekakvo posebno stiliziranje - dovoljno ih je samo počešljati na jednu stranu. 

Važno je spomenuti i da ovakve šiške pristaju svakom obliku lica te su laskave i jamče trenutnu transformaciju izgleda. Zvuči idealno za nadolazeće proljeće!