Gigantske ruke Chrisa Hemswortha nešto su najbolje što ćeš danas vidjeti

Foto: Instagram, JLP, Giphy

JE li samo nama odjednom vruće?

Iako već odavno znamo kako su braća Hemsworth jedni od najpoželjnijih frajera u Hollywoodu, jedan od njih posebno nas je iznenadio svojom formom.
 
Chris Hemsworth inače je poznat po tome što pazi na svoj izgled, no na slici koju je nedavno na Instagramu objavio njegov brat Luke, glumac je pokazao nabildane ruke, na opće veselje svojih obožavateljica.
 
 
I kad kažemo nabildane, mislimo na nikad veće mišiće, no mi se uopće ne bunimo te zahvaljujemo Lukeu na fotki.
 
No, u istim tim rukama uživa samo jedna žena, a radi se o glumici Elsi Pataky, s kojom je plavokosi glumac od 2010. godine. Svega nekoliko mjeseci nakon prvog spoja, par se vjenčao, a danas imaju troje djece. Prošle godine, sretna se obitelj preselila u njegovu rodnu Australiju iz Los Angelesa, a sve ove godine za par se nije vezao niti jedan jedini skandal niti ikakve priče.
 
 
Isto to se ne može reći za njegovog mlađeg brata Liama, koji posljednjih dana puni medijske stupce svojim pomirenjem s bivšom zaručnicom, kontroverznom pjevačicom Miley Cyrus, koja se nedavno i ponovno uselila u njegov dom. Gostujući u jednom radijskom showu, Chris je kratko prokomentirao napise u svom stilu. "Nemam pojma o čemu se tu radi, jer gotovo sve uvijek saznam iz novina i to posljednji."
 
 
No, vratimo se na sliku. Naš savjet: opusti se i uživaj u pogledu.