Gigi Hadid odiše elegancijom u najsvestranijoj haljini sezone

Foto: Broad Image

AKO ove jeseni mislite kupiti samo jednu haljinu, neka bude pletena.

Udobne, laskave i tople, pletene haljine s razlogom su popularne već nekoliko hladnijih sezona, a osim navedenih prednosti jamče chic izgled bez puno truda u raznim dnevnim, ali čak i svečanim večernjim prilikama što je svojim posljednjim stajlingom potvrdila manekenka Gigi Hadid.

Ona se na gala večeri u organizaciji Američkog vijeća dizajnera (CFDA) i časopisa Vogue pojavila u dugačkoj tamnozelenoj pletenoj haljini koja u gornjem dijelu prati liniju tijela te se čak malo i prozire dok se u donjem lagano širi, što dodatno laska figuri i čini ju vitkijom. 

S obzirom na to da se radilo o glamuroznom događaju, Gigi je odabrala nešto posebniji model pletene haljine s otvorenim leđima te rupičastim detaljima koji otkrivaju golu kožu na području struka te na rukavima koju potpisuje brend Dion Lee. Trendi haljinu iskombinirala je i s hit modelom, čizmama s efektom krokodilske kože te visokom, ali stabilnom block potpeticom, a stajling je podigla zlatnim nakitom i torbicom iste boje.

A iako je izgledala izrazito elegantno, kada bi skinula nakit i večernju torbicu zamijenila nekim ležernijim modelom dobila bi savršen jesenski stajling za razne prilike, od šetnje gradom, do odlaska na posao. Koliko su ovakve haljine svestrane ove su jeseni potvrdile i stajliš Zagrepčanke čije stajlinge s pletenim haljinama možete pogledati OVDJE i koje će vam također poslužiti kao sjajna inspiracija za njihovo kombiniranje.