Gigi Hadid osvanula na naslovnici poznatog časopisa s drugačijom bojom kože

Foto: Instagram
 
SLAVNA manekenka zvijezda je svibanjskog izdanja talijanskog Voguea.
 
Vogue Italia novom naslovnicom pohvalio se jučer na svom Instagramu, no reakcije obožavatelja manekenke sigurno nisu bile onakve kakvima se nadali. Iako je Gigi ovo već 27 naslovnica Voguea, ujedno je i njena najkontroverznija naslovnica dosad jer na njoj uopće ne sliči na sebe.
 

Na naslovnici manekenka sjedi u krilu modela Justina Martina i prekriva njegovo lice dlanom, a na sebi ima šareni Dolce&Gabbana kombinezon, raskošne viseće naušnice i krunu, no ono što je sporno na fotografiji je njena boja kože. 

 
Obožavatelji manekenke odmah su primijetili da je njena koža na naslovnici puno tamnija no inače, što su prokomentirali ispod njene objave na Instagramu. "Što se dogodilo s Giginom kožom?", "Neprepoznatljiva je!", "Potpuno druga osoba, drugačije rase!", samo su neki od komentara zbunjenih i ljutitih obožavatelja, no bilo je i onih koji su stali na njenu stranu i pravdali ju da samo radi svoj posao.
 
Gigi i uredništvo časopisa o svemu se još nisu oglasili, a ovo je mnoge podsjetilo na kontroverznu kampanju Kim Kardashian za njen brend KKW Beauty prije nekoliko mjeseci, kada je starleta također vidno potamnjela svoju kožu na promotivnim fotografijama.