Gigi i Bella Hadid imaju zgodnog mlađeg brata koji je krenuo njihovim stopama

Foto: Vogue, Instagram, Nylon
 
SESTRE smo već dobro upoznali, a sada je vrijeme da upoznamo i brata.
 
Gigi i Bella Hadid već su osvojile modni svijet, a čini se kako je njihovim stopama krenuo i mlađi brat Anwar, koji je nedavno zasjao u prestižnom Vogueu.
 
 
Anwaru je trenutno 16 godina, a zanimljivo je kako još uvijek nije potpisao ugovor s nekom modnom agencijom, no bitno je prezime, koje zahvaljujući njegovim sestrama, u modnom svijetu znači puno.
 
 
Mlađahnom Anwaru ovo ipak nije prvo modno snimanje, a njegov debi dogodio se prošle godine u listopadu, kada je zasjao u časopisu Nylon. Tada je priznao i koliko je blizak sa svojim talentiranim i uspješnim sestrama.
 
 
"Moja obitelj je moj temelj. Moje sestre su super i naučile su me vjerojatno sve što ću ikad trebati znati o ženama. Moja mama je jako liberalna, no prilično staromodna, kada su u pitanju manire. Ona me naučila da uvijek budem ljubazan prema drugima te se odnosim s poštovanjem."
 
 
A s obzirom da u današnjem modnom svijetu više nije sve u izgledu, već i u broju sljedbenika na društvenim mrežama, čini se kako je i pred najmlađim Hadidom uspješna karijera. Nakon svega 2 snimanja, Anwar već ima 409 tisuća sljedbenika na Instagramu, a ta će se brojka sigurno brzo povećati, kao i brojne poslovne ponude.
 
No, pitanje je samo tko će prvi zajedno fotkati Gigi, Bellu i njega.