Glumica iznenadila pojavom u javnosti sa suprugom, ali i novom frizurom

Foto: Splash

U BRAKU su već četiri godine, no zaista ih rijetko viđamo zajedno.
 
Stoga su s razlogom jučer na reviji modne kuće Chanel u Parizu sve oči bile uprte u Keiru Knightley i njenog supruga Jamesa Rightona koji su iznenadili prisutne svojom pojavom, dok je glumicaiznenadila i svojom frizurom.
 
 
Iako je samo raspustila kosu i nije ju oblikovala ni u kakvu posebnu frizuru, iznenadila nas je njena dužina. No moguće je i da nosi ekstenzije ili čak da uopće nije riječ o njenoj pravoj kosi, jer je glumica prije nekoliko godina priznala da joj je, zbog čestog bojenja i mijenjanja frizura za potrebe posla, kosa odavno počela opadati te zbog toga uglavnom nosi perike. 
 
 
Kako god bilo, glumica je s ovakvom frizurom totalno "in" i stoji joj odlično, dok nas se njen izbor haljine za reviju baš i nije dojmio. Iako je nosila Chanel, kroj haljine baš i ne laska njenoj figuri dok ju je ovaj uzorak vidno postario. Ni stajling njenog supruga nije nas baš oduševio, no u paru ipak izgledaju dobro i, što je najvažnije, jako sretno i zaljubljeno.
 
Podsjetimo, glumica i glazbenik par su još od 2011., a vjenčali su se 2013. godine i zajedno imaju dvogodišnju kći Edie.