Glumica zasjala u haljini koja je 1994. na Elizabeth Hurley proglašena "vulgarnom"

Foto: Getty 

VJERUJEMO kako vam je odmah bilo jasno o kojoj se radi.
 
27-godišnja holivudska glumica Jennifer Lawrence počela je sve češće igrati na kartu seksepila, a nakon što je sinoć u Londonu na premijeri svog novog filma Red Sparrow zasjala u vrlo otvorenoj zlatnoj haljini s dubokim dekolteom, danas je zasjala u još seksepilnijem izdanju.
 
 
Na još jednom predstavljanju spomenutog filma u Londonu, atraktivna plavuša uskočila je u crnu haljinu s V dekolteom te visokim prorezom na lijevoj nozi koja je u prvi plan stavila njezinu besprijekornu liniju.
 
 
Međutim, odmah se dalo primijetiti kako je glumica pronašla inspiraciju za haljinu u davnoj 1994. godini te britanskoj glumici Elizabeth Hurley koja je sličan komad nosila na premijeri filma Četiri vjenčanja i sprovod, dok je još bila u sretnom braku s Hughom Grantom.

Onu lijepe Elizabeth potpisivala je modna kuća Versace, a haljina se danas smatra jednom od najlegendarnijih u holivudskoj povijesti, a posebnom su je činile i brojne zlatne zakovice koje su bile na njoj.
 
"Ta haljina bila je usluga Versacea jer si je tada nisam mogla priuštiti. Hughovi ljudi rekli su mi da nemaju večernju odjeću za mene, ali da je u njihovom uredu jedan komad. Tada sam je probala i to je bilo to", otkrila je jednom prilikom Elizabeth koju su mnogi tada bili napali da je haljina prevulgarna.
 
"Za razliku od ostalih dizajnera, Versace dizajnira odjeću koja slavi žensko tijelo, a ne eliminira ga", poručila im je tada.
 
24 godine kasnije, ova je haljina ponovno u središtu pažnje, a Jennifer baš dobro stoji.