Godinama je mijenjala muškarce i stilove, ali jedne se stvari nikada nije odrekla

Foto: Getty
 
OTKAD se razvela od Brada Pitta, glumica i redateljica izgleda bolje nego ikad.
 
Radi se o 42-godišnjoj glumici Angelini Jolie koja je bila zvijezda svih najvažnijih filmskih dodjela koje su dosad održane u 2018. godini, od Zlatnih globusa preko Critics's Choicea do sinoćnjih BAFTA-i.
 
 
Sve nas je to natjeralo da s još većim uzbuđenjem čekamo nadolazeću dodjelu Oscara 4. ožujka jer smo sigurne kako će glumica ponovno biti jedna od najbolje obučenih zvijezdi.
 
 
Slavna ljepotica u Hollywoodu je prisutna od davne 1982. godine, a od tada je osvojila Oscara za genijalnu izvedbu u filmu "Girl, Interrupted", ostvarila brojne zapažene uloge, javno poljubila brata u usta, godinama ljubovala sa ženom, triput se udavala i razvodila, a podigla je i šestero djece, od kojih je troje biološke dobila s Bradom Pittom.
 
 
Prvi suprug bio joj je britanski glumac Jonny Lee Miller, a na vjenčanje 1996. godine došla je u kožnim tajicama i bijeloj majici na kojoj je svojom krvlju ispisala njegovo ime, no brak je potrajao svega 4 godine.
 
U to vrijeme, Angelina je upoznala model i glumicu Jenny Shimizu koja joj je godinama bila ljubavnica, a jednom je prilikom rekla: "Da se tada nisam udala za supruga, udala bi se za Jenny. Zaljubila sam se u nju iste sekunde kada sam ju ugledala." Njihova veza trajala je i dok se Angelina viđala s muškarcima, a tek je 2003. godine javno progovorila o svojoj biseksualnosti.
 
 
Drugi suprug bio joj je poznati glumac Billy Bob Thornton s kojim se vjenčala u Las Vegasu 2000. godine nakon samo 2 mjeseca veze. Par se upoznao dok je on bio u braku s glumicom Laurom Dern, no Angelina tvrdi kako se među njima tada nije dogodilo ništa. I s njim je nosila bočice krvi oko vrata, a 2002. godine par je posvojio dijete, sina Maddoxa iz daleke Kambodže. Tri mjeseca kasnije objavili su da se razvode.
 
 
Godine 2005. Angelina je na setu filma "Gospodin i gospođa Smith" upoznala Brada koji se vrlo brzo razveo od supruge Jennifer Aniston, a ostalo je povijest. Par je zajedno proveo 12 godina i imaju šestero djece no razvod nije bio nimalo lijep, jer je glumac naknadno optuživan za fizičko i psihičko zlostavljanje supruge i djece, iako to nikada nije dokazano.
 
 
Angelina se u početku u potpunosti povukla iz javnosti, a Brad je kasnije u intervju za slavni GQ priznao kako su njegovi problemi s alkoholom uzrokovali brojne probleme njegovoj obitelji.
 
Nekoliko mjeseci kasnije, Angelina se vratila u središte pozornosti, ljepša nego ikad, a iako je kroz sve ove godine mijenjala ljubavnike i stil koji je postao elegantniji i profinjeniji, jednog se nije odricala - mačkaste linije tušem na očima koja joj je postala zaštitni znak.
 
 
Takvog make up-a nije se odrekla ni sinoć u Londonu, a zašto i bi kada joj savršeno stoji?