Gotov je? Rihanna sa slušalicama od 9000 dolara priznala kako sluša novi album

Foto: Instagram

MI čekamo.

Čini se kako uskoro na glazbenim ljestvicama kreće prava borba među ženskim izvođačicama, kako bi se vidjelo koja je najbolja.
 
Nakon što je Adele izdala svoj novi album "25", koji obara sve rekorde, u pripremi su novi glazbeni materijali Beyonce i Rihanne, za koje se šuška kako se ni privatno ne mogu smisliti, navodno zbog Beyonceine ljubomore, s obzirom da je njezin suprug Jay-z mentor barbadoškoj ljepotici.
 
Beyonce je pričekala s izdavanjem novog albuma, zbog Adele, kako bi ona što duže uživala u slavi, dok su kod RiRi presudili drugi razlozi. Naime, kako je otkrio njezin tata, pjevačica nije bila nimalo zadovoljna snimljenim materijalom te je još prije nekoliko mjeseci tražila nove suradnike za osmi po redu studijski album.
 
No, čini se kako je loše razdoblje iza nje, jer kako je sama otkrila slikom na Instagramu, trenutno preslušava svoj novi album, koji će se zvati "ANTI".
 
Na slici Rihanna nosi velike zlatne slušalice s kristalima, koje podsjećaju na krunu, a djelo su modnog dvojca Dolce & Gabbana.
 
"Slušam ANTI", napisala je 27-godišnja Rihanna ispod slike te time dala nadu fanovima kako će album uskoro biti u prodaji.
 
Podsjetimo, otkad je izdala svoj prvi hit "Pon De Replay", 2005. godine, imala je običaj svake godine izdati i album, koji je bio velika uspješnica, s izuzetkom 2008. godine. No, ova stanka se odužila, a posljedni album "Unapologetic" objavljen je u studenom 2012. godine.
 
Iako još ne postoji službeni datum izlaska albuma, Riri 26. veljače kreće na ANTI svjetsku turneju. U lipnju stiže u Europu, a na pozornici će ju pratiti i sve popularniji The Weeknd.
 
Nadamo se da ćemo dotad imati priliku poslušati novi album...