Gwyneth Paltrow otkrila zašto ne živi sa svojim suprugom

Foto: Instagram

AKO netko živi potpuno nekonvencionalnim životom, onda je to Gwyneth Paltrow. 

Njezin cjelokupan životni stil je nesvakidašnji, i dalje je odlična prijateljica s bivšim mužem Chrisom Martinom, no ono što je otkrila za The Sunday Times mnoge je poprilično iznenadilo. 

Naime, glumica je izjavila da sa svojim suprugom Bradom Falchukom živi samo četiri dana u tjednu dok preostala tri on odlazi spavati u svoj dom. 

"Svi moji prijatelji koji su u braku smatraju da je način na koji mi živimo idealan i da ga ne bismo trebali mijenjati", dodala je Gwyneth. 

Otkrila je također da je o ovoj situaciji razgovarala sa svojom učiteljicom intimnosti Michaelom Boehm koja joj je dala odobrenje za taj potez. 

I dok joj uz ovu prilagodbu cvjetaju ruže u braku, glumica podržava i novu vezu njezinog bivšeg supruga Chrisa, koji je trenutačno s glumicom Dakotom Johnson. Otkrila je da su svi zajedno proslavili Božić i njezin i Bradov brak na Maldivima te se našalila da je to bio njihov obiteljski medeni mjesec. 

Inače, 46-godišnja glumica se u istom intervjuu požalila da su joj svi govorili da joj je život gotov kada je napunila 40 godina, s čim se ona nikako nije složila te tvrdi da je u posljednjih šest godina proživjela najbolje godine svog života.