Hailey Bieber prošetala u najpoželjnijim čizmama sezone i bez hlača

Foto: Broad Image

DUGAČKE majice, košulje, džemperi i sakoi već nekoliko godina odlično glume i haljine, a taj je trend, koji uglavnom prate samo slavne dame, dobio i naziv "lampshading".

Jedna od vodećih pobornica ovog golišavog trenda definitivno je supruga Justina Biebera, manekenka Hailey koja svoje dugačke i vitke noge rado stavlja u prvi plan. Stoga nas nisu previše iznenadile paparazzo fotke na kojima tijekom šetnje gradom uz predimenzioniranu bijelu majicu ne nosi hlače, i pažnju s njezinih golih nogu ovoga puta skrenule su nam njezine odlične čizme.

Manekenka je prošetala u visokim bijelim čizmama, jenom od najpoželjnijih modela sezone zahvaljujući modi u novom Tarantinovom filmu "Bilo jednom u Hollywoodu" koja je potaknula povratak trendova iz 60-ih.

Bijele čizme definitivno su jedan od najistaknutijih komada iz tog modnog razdoblja, a i tada su se kombinirale uz što je kraće moguće haljine i suknje, baš kao što je to napravila i Hailey.

Manekenka je preko majice obukla dugački kožni sako kojim je osigurala da ne pokaže više nego što je htjela, a stajling je upotpunila crnom torbicom s lancem, sunčanim naočalama i okruglim zlatnim naušnicama te je kosu zakačila plastičnom kopčom.

I dok njezine čizme potpisuje luksuzni brend Jacquemus koji je najpoznatiji po svojim minijaturnim torbama i glomaznim slamnatim šeširima, modele u ovoj boji već sada možete pronaći u gotovo svim popularnim high-street trgovinama, a vjerujem da će ponuda u hladnijim danima biti još veća.