Hailey Bieber se ne izuva iz kultnih košarkaških tenisica koje su opet hit

Foto: X17, Instagram

SUPRUGA Justina Bibera Hailey jedna je od onih žena koje podjednako dobro izgledaju tip-top skockane i u opuštenim izdanjima, u kojima je ipak viđamo češće.

Lijepa manekenka posebno je slaba na tenisice, što je potvrdila i na svojem vjenčanju gdje se tijekom večeri iz štikli preobula u udobne bijele Nikeice.

A tenisice koje su je sada osvojile i iz kojih se posljednjih mjeseci ne izuva također potpisuje Nike i riječ je o kultnom Air Jordan modelu iz osamdesetih koji se vratio u novom izdanju.

Hailey su u njima ovog tjedna paparazzi snimili pred plesnim studijem koji pohađa, a visoke crno-bijele tenisice s crvenim vezicama i džonom iskombinirala je sa sivim topićem koji je otkrio njezin piercing u pupku, prevelikom kariranom košuljom i crnim donjim dijelom trenirke s prošivima i logom brenda Off-White koji potpisuje i njezinu vjenčanicu.

Iste tenisice nosila je i prije malo više od mjesec dana kada je snimljena tijekom kupovine božićnog drvca sa suprugom Justinom.

Tada ih je iskombinirala s potpuno crnim ostatkom outfita, odnosno predimenzioniranim balonerom, majicom s kapuljačom i kožnim hlačama, a stajling je upotpunila vunenom zimskom kapom i sunčanim naočalama.

Nekoliko dana ranije također je snimljena u istim Nike Air Jordan tenisicama i u sličnoj crnoj kombinaciji, samo što je ovoga puta umjesto balonera nosila kaput, također predimenzioniranog kroja, veliki džemper i šiltericu.

Čini se da je Hailey jedva dočekala povratak ovih kultnih košarkaških tenisica u modu, a pokazala je i da mogu izgledati jako chic. Ono što vas je, vjerujemo, također zaintrigiralo kod ovih stajlinga su njezine velike jakne, a Haley je svoju ljubav prema predimenzioniranoj odjeći objasnila u jednom intervjuu za Harper's Bazaar.

"Opsjednuta sam prevelikim jaknama. Zabavno je vidjeti sitne djevojke u muškoj odjeći", rekla je Hailey.