Haljine za bal i puno perja na crvenom tepihu 70. dodjele nagrada Emmy

Foto: EPA-EFE

SINOĆ je u Los Angelesu održana 70. dodjela nagrada Emmy.

Crvenim tepihom prošetala su mnoga poznata lica sa šoubiz scene, no mi smo se fokusirali na ono što su odjenuli i dodijelili svoje "modne Emmyje". Glamura na dodjeli nikako nije manjkalo, dapače, dominirale su raskošne balske haljine, perje, šljokice, volani i prozirne tkanine, a mnoge su dame uskočile u haljine predstavljene prije samo tjedan dana na njujorškom Tjednu mode. Pogledajte tko nas je najviše očarao:

Tracee Ellis Ross 

Iako na većini fotki s crvenog tepiha pokušava ukrotiti svoje napuhane rukave i raskošne volane, glumica je izgledala prekrasno u ružičastoj Valentino haljini koju je uskladila i s bojom ruža.

Keri Russell 

Svjetlucavi kamenčići, perje, til, duboki dekolte i visoki prorez - glumica je u crnoj haljini libanonskog dizajnera Zuhaira Murada igrala na kartu više je više i pogodila.

Penelope Cruz 

Lijepa Španjolka nosila je raskošnu bijelu Chanel haljinu s perjem u čiju je izradu utrošeno preko 300 sati ručnog rada.

Sarah Paulson 

U perju, samo crnom, bila je i glumica Sarah Paulson, a ona je odabrala kreaciju modne kuće Oscar de la Renta.

Emilia Clarke

Zvijezda serije Igra prijestolja plijenila je poglede u poluprozirnoj, izvezenoj Dior haljini.

Millie Bobby Brown 

U ravnim cipelicama i nježno ružičastoj Calvin Klein haljini s ružama i otkrivenim ramenima, 14-godišnja glumica izgledala je kao princeza

Angela Sarafyan 

Možda i najbolje odjevena bila je zvijezda serije Westworld koja je u raskošnoj Christian Siriano haljini sa zlatnim detaljima pomela i konkurenciju i sam tepih.

Jessica Biel 

Lijepa glumica bila je vizija u poluprozirnoj bijeloj Ralph & Russo haljini s otkrivenim ramenima i dugački šlepom.

Chrissy Teigen 

Slavna manekenka zablistala je u poluprozirnoj metelik srebrnoj Zuhair Murad haljini s izazovnim prorezima na dekolteu i donjem dijelu haljine. 

Rachel Brosnahan

Da je elegantna crvena haljina uvijek siguran i odličan izbor dokazala je glumica Rachel Brosnan u kreaciji modne kuće Oscar de la Renta.