Haljinica Adriane Đurđević pala u drugi plan zbog cipela kakve se ne viđaju svaki dan

CIPELE koje su zaludjele fashionistice dobile su svoje mjesto i u kolekciji djevojke Duje Ćaleta-Cara Adriane Đurđević. Upravo su one postale glavna zvijezda njezinog uskršnjeg outfita te su uspješno zasjenile i opasno kratku haljinu.

Iako su, kao i svi drugi, bili primorani provesti blagdan daleko od obitelji i u izolaciji, Adriana se po običaju potrudila oko svog izgleda. Baš kao i uvijek, osmislila je besprijekoran stajling koji će ljubiteljice mode rado kopirati.

Odlučila se za senzualnu haljinu s retro detaljima, dugačkim puf rukavima te ukrašenu čipkom, čiji dizajn potpisuje britanski luksuzni brend House Of CB. Riječ je o haljini imena Marquis za koju dizajnerica kaže da je idealna za dame koje su istovremeno snažne i ženstvene, a cijena ove kreacije je 183 eura (oko 1370 kuna).

Iako je i sama haljina modni komad za pamćenje, pala je u drugi plan zbog još efektnijih štikli, sada već kultnih cipela o kojima maštaju ljubiteljice mode diljem svijeta. Ekstravagantne cipele talijanskog brenda Midnight 00 ukrašene su točkastim tilom i već su neko vrijeme zvijezda Instagrama. Zanimljivo je da su ove cipele, koje zbog neobičnog volana podsjećaju na doba renesanse, ustvari obložene plastikom te su vodootporne. Ako ih i vi poželite u svojoj kolekciji, morat ćete izdvojiti 985 eura (oko 7400 kuna).