Hit džemperi na Instagramu osvojit će vas izgledom, ali odbiti cijenom

Foto: Instagram

AKO imate Instagram, morali ste ih primijetiti.
 
Društvenu mrežu preplavili su šareni, debeli džemperi s dramatičnim rukavima i upečatljivim kuglicama, a nose ih sve modne blogerice, trendseterice te i jedna domaća fashionistica.
 
 
Sonja Kovač nabavila je model u nježnoj ružičastoj nijansi koji joj odlično stoji jer je plavuša, no kolekcija brenda uključuje džempere i kardigane u čitavoj paleti boja.
 
 
Predimenzionirani kroj ove je sezone jako popularan, a ovi džemperi savršeno mijenjaju jakne za prijelazno doba te su i odličan dodatni sloj za hladne zimske dane. 
 
 
Iza ovog Instagram trenda stoji grčki brend Mums Hand Made koji je slavu stekao upravo ovim efektnim pletivima koja su, kako i naziv brenda kaže, izrađena ručno i to po narudžbi te je svaki primjerak, zapravo, unikat. 
 
 
A upravo zbog svega navedenog, ovi džemperi nisu za svačiji džep jer koštaju preko 200 eura i prodaju se u online trgovini brenda.
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz modu, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: moda.
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.