Hit modni detalj među slavnim Hrvaticama je jedan tipični zimski dodatak

Foto: Instagram, Promo

NOSE ga Vanda, Ecija, a sada i Sementa.
 
Iako se radi o jednom tipičnom zimskog dodatku koji štiti od hladnoće, sada je postao hit modni detalj zahvaljujući poznatim Hrvaticama koje njime ove zime podižu svoje stajlinge. A riječ je o običnoj vunenoj traci za kosu, odnosno uši, koju smo posljednje uočili na glavi naše prelijepe glumice i pjevačice Semente Rajhard.
 
 
Sementa je složila popularnu zimsku kombinaciju s plisiranom metalik suknjom, crnom dolčevitom i visokim čizmama u istoj boji, a vunena traka na glavi outfitu je dala poseban šarm te pritom zaštitila njene uši od hladnoće.
 
 
Funkcionalno i dekorativno - bolje od toga ne može! Istim trikom se prije nje poslužila i još jedna poznata domaća pjevačica te glumica i to na jednom eventu u centru Zagreba.
 
 
Vanda Winter tada je svoju vunenu trakicu iskombinirala s krznenom bundom, još jednim popularnim zimskim komadom među Hrvaticama, a ovu kombinaciju tijekom zime smo viđali jako često na ulicama naših gradova.
 
I naša poznata ljubiteljica pokrivala za glavu, voditeljica Ecija Ivušić, svojoj zavidnoj kolekciji zimskih modnih dodataka također je ove zime dodala istu crnu traku za uši te dokazala da u kombinaciji sa sunčanim naočalama ovaj hit detalj izgleda još više chic.