Hoće li preslatka 14-godišnjakinja nametnuti ove haljine kao novi trend?

Foto: Splash News, Getty

MILLIE je postala zvijezda s izlaskom serije "Stranger Things".

Svijet se tada zaljubio u neodoljivu Eleven i njezine supermoći, no u stvarnom životu Millie Bobbie Brown je 14-godišnja klinka s vrlo istančanim ukusom za modu, ali i jasnim životnim stavovima.
 
 
Tako je ranije ove godine na dodjelu Zlatnih globusa stigla u crnoj haljini, baš poput svojih starijih kolegica, čime je iskazala podršku Time's Up inicijativi koja se bori protiv seksualnog zlostavljanja žena, iako smo nekada zamišljali svijet kao onaj gdje se djevojčice neće morati baviti takvim ružnim temama.
 
 
A čini se kako joj je crna boja jedna od omiljenih jer se mlada nada Hollywooda na Tjednu mode u Milanu pojavila u još jednoj zanimljivoj kreaciji u istoj nijansi, točnije haljini koja zapravo izgleda kao duga pernata jakna bez rukava.
 
 
Osim toga, Millie je oduševila crnim "mula" cipelicama s mašnom i prekrasnim make-upom te još jednom dokazala kako postaje prava modna ikona, iako postoje i oni koji smatraju kako holivudska tvornica snova požuruje djevojčicu da odraste.
 
 
Mi moramo priznati kako nam je Millie preslatka te svaki svoj stajling prilagodi svojim godinama,  a jedva čekamo vidjeti njezine buduće kreacije.
 
 
 
Pssst! U Milano nije propustila doći ni slavna manekenka Naomi Campbell kojoj je društvo radio novi urednik britanskog izdanja Voguea, Edward Enninful, koji joj je godinama vrlo bliski prijatelj.