Holivudska glumica i dalje uživa u ljubavi sa svojom 32 godine starijom djevojkom

Foto: Splash News

LJUBAV ne poznaje godine.

U ožujku 2016. godine Hollywoodom se brzinom svjetlosti proširila vijest o ljubavi dvaju poznatih glumica, no istospolna veza nije bilo ono što je ljude ostavilo u čudu.



Radi se o glumicama, 42-godišnjoj Sarah Paulson te 74 godišnjoj Holland Taylor koja je najpoznatija po ulozi Charliejeve mame u hit seriji "Dva i pol muškarca".

"Da je moje životne odluke određivalo mišljenje društva, osjećala bih se jako loše, a to nikako nisam htjela. Mogu vam reći da sam apsolutno zaljubljena i da je moja ljubav Holland Taylor", otvoreno je rekla lijepa Sarah, koja je Charliejevu "mamu" upoznala još prije 10 godina, kada je bila u vezi s Cherry Jones.



"Mislim da je ona najljepša žena koju sam ikada vidjela. Ima nešto u tome kada ste u vezi s osobom starijom od sebe. Drugačije cijenite zajedničko vrijeme, na mnoge stvari gledate drugačije i više vam znače."

S druge strane, Holland je priznala kako se godinama borila s depresijom te kako ju je Sarah spasila.



A da ljubav cvjeta, bez obzira na veliku razliku u godinama, glumice su pokazale jučer u Philadelphiji kojom su prošetale držeći se za ruke te s velikim osmijesima na licima.

Iako su priznale da razmišljaju o vjenčanju, Holland je otkrila kako ne želi da njezina seksualnost postane politički čin.