Hollywood je dobio još jednu zvijezdu koja slavu može zahvaliti samo svojim roditeljima

Foto: Getty, Instagram

KĆI Reese Witherspoon i Ryana Phillipea ovog je vikenda predstavljena društvu.

Ava Phillipe izgledala je kao prava princeza na događaju Bal des Débutantes u centru Pariza. Radi se o debitantskom balu koji se održava već 25 godina i na kojem svake godine 20 novih mladih djevojaka iz cijelog svijeta slavi svoj ulazak u društvo. 18-godišnja Ava za tu je prigodu obukla raskošnu zlatnu haljinu s potpisom dizajnerske kuće Giambattista Valli i raspustila svoju plavu kosu.
 
 
A osim što je izgledala kao princeza, pratnja joj je bio pravi pripadnik kraljevske obitelji, Maharaja Padmanabh Singh od Jaipura, koji u slobodno vrijeme igra polo s princom Williamom.
 
 
Kći Reese i Ryana uspjela se i istaknuti u masi, iako se našla među probranom ekipom djevojaka iz najistaknutijih svjetskih obitelji koje su redom nosile dizajnerske haljine, no velika sličnost sa slavnom mamom osigurala joj je sve poglede. 
 
 
Ava je plod ljubavi nekadašnjih holivudskih miljenika Reese Witherspoon i Ryana Phillipea. Par se upoznao davne 1998. godine te su već sljedeće godine stupili u brak i dobili kći. Osim Ave, njih dvoje imaju i 14-godišnjeg sina Deacona koji je imao tek četiri godine kada su mu se roditelji rastali. 
 
 
Ava je posljednjih nekoliko godina počela puniti medijske stupce jer je slika i prilika svoje mame iz mladosti, a ima i glumačke ambicije koje bi joj se lako mogle ostvariti jer je već dobro poznata javnosti.
 
 
Čini se da je ovaj bal za nju značio puno više nego za druge debitantice te da je Hollywood dobio još jednu zvjezdicu koja slavu može zahvaliti samo svojim poznatim roditeljima.