Hollywood pod povećalom: Slavne preljubnice

TIGER Woods i Jesse James su pod udarom javnosti zbog svojih afera za vrijeme braka, ali nisu samo muškarci ti koji varaju. Dok je kod muškaraca često samo riječ o fizičkom preljubu, žene u cijelu priču unose i emocije, pa takve afere imaju mnogo veće posljedice nego one muške.

Meg Ryan

Američka dobra djevojka postala je zločesta kada je za vrijeme snimanja filma “Dokaz života“ prevarila tadašnjeg supruga Dennisa Quaida sa kolegom Russellom Croweom. Iako Meg kaže da je njezina nevjera samo bila odgovor na brojne afere koje je Dennis imao, ne znači da je manje kriva, a brak se nakon toga raspao.

Madonna


Njezina afera sa Alexom Rodriguezom značila je kraj za dva braka. Iako su kratko trajali, njihova je veza bila dovoljan razlog da se Madonna razvede od Guya Ritchiea, a Alex je ostavio svoju ženu, Cynthiu. Madonna i Rodriguez tvrde kako nije bilo fizičkog kontakta dok su oboje još bili u braku, te da je prevara bila samo emocionalna, no nekako sumnjamo da je to istina.

LeAnn Rimes

Slično kao i Meg Ryan, LeAnn se prepustila šarmu svojeg kolege na setu jednog filma, a to je značilo kraj njezinog braka sa tadašnjim mužem, Deanom Sheremetom. Njezin ljubavnik, Eddie Cibrian, također je ostavio ženu, a cijela priča ima potencijala jednog dana postati filmom.

Tori Spelling


Već zaboravljena Donna iz Beverly Hillsa dugo je vremena pokušavala podsjetiti javnost da je slavna, a to joj je i uspjelo kada je prevarila muža s Deanom McDermottom, koji je ostavio svoju ženu radi nje. Mala doza slave toliko im je godila da su dobili i svoj reality show.

Jessica Simpson


Ova se poznata plavuša čuvala za brak, u koji je ušla kao djevica, a ubrzo nakon što je otkrila čari seksa odlučila ih je isprobati i sa drugim muškarcima, kao što su Adam Levine iz skupine Maroon 5 i John Mayer. Cijela je priča završila razvodom od supruga Nicka Lacheya.

Anne Heche


Njezina kratka lezbijska afera s Ellen DeGeneres završila je kada ju je Anne ostavila zbog kamermana Colemana Laffoona. No, Anne nije bila oduševljena činjenicom da je Laffoon ljenčina, pa je i njega zamijenila, i to kolegom Jamesom Tupperom, s kojim sada ima dijete.

Elizabeth Taylor


Liz je za vrijeme života bila itekako aktivna na ljubavnom polju, pa nije ni čudo da je ponekad bila nevjerna. Svojeg je četvrtog muža upisala u knjigu muževa 1963., ali ga je ubrzo ostavila zbog Richarda Burtona. Legendarna glumica imala je čak osam muževa, a to ju ujedno čini i najpoznatijom preljubnicom Hollywooda.

Jada Pinkett-Smith


Taman kada smo pomislili kako je slavni par Pinkett-Smith oličenje dobrog braka i sreće, Jada je navodno spavala sa Marcom Anthonyem, s kojim odnedavno i glumi u istoj seriji. Priča se kako ih je Will uhvatio u činu, a iako većini ljudi nije jasno zašto je legendarnog Smitha, koji odiše šarmom i humorom zamijenila džepnom verzijom muškarca koji je u braku s Jennifer Lopez, Jada je svojim ponašanjem unijela nemir u oba braka.