I najglamurozniju večer u Cannesu slavne dame su pretvorile u paradu golotinje

Foto: REX

GDJE je nestao dobar, stari glamur?

Svake godine, amfAR gala večer okupi svjetsku elitu na jednom mjestu u Cannesu, odnosno najpopularnija holivudska i modna imena.



Sve dosad, slavne dame sjale bi u glamuroznim toaletama koje bi bile istovremeno i sexy, no nipošto na način kao što je to bilo ove godine. Sudeći po onome što smo vidjeli, ove je godine očito vrijedilo pravilo: što otvorenije i razgolićenije, to bolje, iako se time nisu povele baš sve dame.



Trend je još jednom predvodila 20-godišnja manekenka Bella Hadid, čiji je prorez na ionako prozirnoj haljini dosezao doslovno do bedra pa smo joj po tko zna koji put vidjeli i donje rublje. Haljinu potpisuje brend Ralph & Russo.



Ali za njom su se povele i njezine kolegice Shanina Shaik i Petra Nemcova koje su okupljenima pokazale dobar dio svojih grudi, kao i reperica Nicki Minaj, a i Victoria's Secret anđelica Elsa Hosk izbacila je cijelu svoju nogu iz roze haljinice koja je na gornjem dijelu izgledala kao korzet.



Visoki prorezi bili su izbor večeri i za manekenku i najsexy ženu svijeta, prema časopisu Maxim, Hiley Baldwin, čija je raskošna toaleta bila prekrasne ljubičaste boje, dok se manekenka Lara Stone odlučila za prilično duboki dekolte u vrlo čudnoj kreaciji sa šljokicama i perjem.



Dekolte i dva proreza imala je i bež haljina manekenke veteranke Natashe Poly, dok se njezina mlada i manje poznata kolegica, Neelam Gill, odlučila razgolititi na gornjem djelu tijela, i to poprilično.



Irina Shayk stisnula je bujne grudi u dugoj, svjetlucavoj haljini, dok se za svjetlucavo odlučila i Rita Ora kojoj je ova haljinica bila još jedno od boljih izdanja. Neobična manekenka Winnie Harlow odlučila je također pokazati donje rublje, no ne na način kao Bella.



A što su nosile ostale dame, pogledajte u nastavku:

Paris Hilton



Nicole Kidman



Kate Upton

Doutzen Kroes

Izabel Goulart

Barbara Palvin

Joan Smalls



Uma Thurman



Eva Longoria